Friday, December 24, 2010

hibernate!

25 disember 2010
salam. tuan2 dan puan2, lagi 6 hari kita akan menyambut tahun baru ^^ like like like!

alhamdulillah. rezeki anak-anak bapak sentiasa ada. adik aku, iwan namenyer. dia dapat 8a1b. dia nak masuk sekolah yang ade aliran bahasa arab. famili aku ikotkan aje. sebab die yang nak belaja.. tak boleh la pakse an. tahniah juga buat anak2 buah abg eq. diorang pon dapat 8a gak. abg eq da applykan diorg mrsm dan sbp. so, gud luck ea tok adik2. ingat, jangan nak senang dengan ape yang ade. yang laen jangan putus asa. spm ade lagi. buat yang terbaek ea ^^

situasi sekarang ni:

`mak, buat la baju baru. da tak muat baju lame..'*sambil merayu-rayu di kaki ibu

`kakak, ko amek la baju ni. aku da tak muat. bawak balik kolej dan paki ok?' * mata berair-air

so, konklusinye cari sendiri ea.. hahah..

esok akan ber-camping di sungai udang. xde mood la nak g. so, aku akan berhibernisasi sampai aku updated post baru.

-salam matang dari imah-*apekah ^^


6 comments:

E.d.Y said...

best tu camping

imah said...

abg edy: 3per4 jasad dirumah ^^

E.d.Y said...

haha...tu la pompuan...nak men tenet je taunya..

imah said...

abg edy: oh tidak!! itu bukan saye ea.. =)dirumah, after suboh xboleh tido..

anyway,military camping was so gREAT! t imah updated.. ngah tunggu pics nih.. xsampai2w ag..

eqbalzack said...

patutlah UPM senyap sunyi je...
imah takde rupanya...hehe

imah said...

abg eq: hohoho.. memang patut sunyi pon UPM..