Monday, January 10, 2011

AZAM tahun BARU

11 JANUARI 2011
SALAM BUAT semua.. tarikh arini CHANTEK AN AN AN.. *MATA BERSINAR2..
11.01.11.. HEHEH.. sape mau kawen time nih kompem kena sabotaj.. coz sape suruh buat time sekolah.. kan xde orang nak datang terutamanya aku la.. hehe
ok.. nak diceritakan bukan lagi pasal ajl25 uh.. tapi tentang azam sahabat lame.. al cerita mule ahad, 9 januari .. ala time malam uh ade ajl.. oit! AJL lagi... stop it la.. JANGAN INGATKAN AKU ! ^^
pagi yang gelap kini sudah terang.. telefon bimbit berpenggera saya berbunyi menandakan ade miskol.. lalu saya yang baru topup menghantar mesej untuk simbol saya sudah bangun pagi dan telefon saya ber-kredit ^^
aku : oho sahabat lama! sori! ak g mandi n basuh baju td. ko sehat meh?
azra: sehat la jugak.. hehe
aku : rindu ake meh? ececeh!
azra: sket la.. hahaha
aku: ape azam taun baru ni? ngahaha!
azra: nak ade BF.. hahahah
aku: hahaha.. bagus2! usaha kena ade.. ape langkah2 terbaek nak dapatkan bf? t leh aku buat amali *smiley jelir lidah
azra: wAAAAA! aku pon tak tau... hahaha..
aku:hampeh lu! awal ko bangun?
azra:hahahaha..memang la.. aku kat PD.. holiday.. hahah
aku: pergh! 1st week kuliah da holidy! choi! ngan famly meh?
azra: hahaha.. aah ngan fmly.. yela cuti sbulan tak g mane pon.
aku: oye? adoyai! aku plak mak tak bagi balik.. sian kat aku weh..
azra:hehe.. kau mane wei.. aku ni lupe jee..
aku: uni. putra msia.. kat serdang selangor.. ala dekat MAHA 2.. sebelah ja..
azra: yee aku taw laa.. dekat je naek KTM..
aku: ala saje je nak bagi info kat ko.. *smiley jelir lidah
oh.. sampai disini sajo mesej diantara aku dan die..
konkulsinye kat sini, setiap yang kite buat kena ade perangcangan.. thehe.. macam sahabat aku yang sorang nih ^^
*********************
alamak! aku tak tau la nak handle player badminton nih.. hantu punya membe!

2 comments:

E.d.Y said...

pelik sngt dgn perkataan "meh" tu...

imah said...

abg edy: oh.. perkataan "meh" tu diambil daripada percakapan orang cina.. kalo diorang cakapkan ade meh meh kat belakang.. bukan yang meh meh= suruh datang sini..

ex:
orang cina :awak sudah makan meh?
imah: belum lagi la.. awak belanja boleh??

lebih kurang macam tu la.. hehe