Tuesday, January 11, 2011

TOLONG jangan petik nama saya!

12 januari 2011
oh! setiap malam saya sangat sibuk ye kakak-kakak, abang-abang.. ape sebabnyer? oh! kolej saya ade buat mesyuarat untuk pemilihan ahli jawatan kuasa yang baru bagi semua seketeriat.. *dan ape kena mengena dengan ko wahai imah?* semestinya ade kaitan wahai intan payung..
sebab-sebabnya:
1) saya adalah junior aka mahasiswa tahun pertama..
2) saya kena kumpul merit yang telah ditetapkan.. sebanyak 40 merit..
3) hal ini kerana, saya mahu tinggal di hostel..
4) disebabkan saya perempuan, bapak saya suruh tinggal di hostel..
5) bapak saya tidak membenarkan saya duduk menyewa..
6) hal ini kerana, saya adalah seorang perempuan..
7)kalau kena kick out from hostel, bapak saya suruh ulang-alik dari rumah..
8) oh! saya tidak suka ulang-alik dengan keadaan malaysia yang senantiasa berada dalam keadaan sesak..
#anda faham entri ini?#
******************
saya kena join meeting malam nih.. kalo tak, akak2 dan abg2 tuh xnak kawan dengan saya lagi.. huhu.. *chait! ingat saye heran ke?? tapi sebab saya nak merit!! AKU TERPAKSA NYAH!

13 comments:

eqbalzack said...

bukan ke dok kolej kena aktif?

E.d.Y said...

aktifnya..tp student jgn terganggu dah ler

TiKa LEh said...

hehe..biaselah dilema studnt 1st year..ehehe..join je dik..2nd year hlang trus..hehhe

NaniE said...

chaiyok2..hehe,,lawak betul baca list tu..itu maknanya, dia nak imah selamat duduk dalam hostel, dear..duduk kat luar, byk dugaan..

imah said...

abg eq : memang kena aktif pon.. tapi kalo da banyak pegang jawatan xde kualiti la..

abg edy : tu la.. harap-harap imah pandai la manage time.. buat kelam kabut ja nanti..

kak tikaleh: oho.. nak hilang macam mne tuh kak? pakai magik meh?

kak nanie: hehe.. actually saye anak bapak.. hehe.. t kalo dah kawen kena duduk luar jugak kak.. ^^

KHYRUZ ARCHIBALD said...

hahaha! nama pun duduk kolej nyah! :P

imah said...

ABG TASY: saya tak rela kalo bebanyak jawatan..

KHYRUZ ARCHIBALD said...

memang pun.tak payah amek byk2..nnti pening kot.

p/s : ang pun ada 2 je pun.hehe. :P

imah said...

abg tasy: kolej baru 2.. belum fakulti lagi.. adoi2.. fening la saye uncle ^^ ececeh! nak tukar name abg tasy kepada uncle tasy..

UNCLE TAAAASY!! ^^

TheShida said...

ooo 2nd sem student kat kmr eyh? what a small world...

imah said...

kak shida: hidup KMR ^^ the world just small like i`am ^^.. akak kolej mane?? hehe

tq drop blog saye nih ^^

TheShida said...

akak ex-felo kmr ^.^

mungkin ms akk berenti, imah belom masuk upm lagi...hehe...

imah said...

KAK SHIDA : la.. ex-felo KMR ke.. hehe.. tersedak sekejap.. skunk ni felo cik pau, cikgu raub n cik ani ^^ bila nak mai KMR ^^?