Sunday, January 23, 2011

badang women.. EHEM!

24 januari 2011
kakak-kakak, abang-abang, pakcik-pakcik serta makcik-makcik katkolej aku nih semua nak bising.. diorang kate:
'kenapa kamu tak balik every weekends?? rumah kamu kan dekat..' *sambil mengurut-urut dahi supaya tumbuh rambut..
ha! agak-agak kenape ea?? oh! saya sangat sibuk la kakak-kakak, abang-abang, pak cik-pakcik dan makcik-makcik sekalian. kalah president.. *wah! bajet ea* what kind of event yang buat mereka2 membebel kat aku suruh aku balik rumah..
sabtu, 22 januari 2011
1) koko bakti siswa = 3pm-6pm
2) rugbi sentuh= 6pm sampai penat
3) tolong iqbal sebab die kena buat task yang diberikan last minute..
oh! saya sangat suka no 2 dan 3.. kesian iqbal sebab diorang bagi job last minute.. aku dan ana tolong iqbal sebab die nak buat task tuh kat tempat yang special.. task ini diberikan pada pukul 10 pm dan kami sangat simpati kepada iqbal intan-payung kami..


kitorang buat kerja nih sampai pagi ko tau.. sebab iqbal kate :
'aku taknak kalah untuk publisiti' *semangt beliau is equivalent dengan saiznya ^^

nak tau kitorang kena buat ape??

kalo siang tempat tuh memang cantik dan orang saaaangat ingin pergi ke sana.. tetapi apabila malam menjelma, ia bagaikan kawasan tinggal.. *wah! ayat aku,,* ready sume...
*




*




*




*



kala bulan mengambang.. bukan di GAMBANG tapi kami menemani mambang-mambang .. syuuuh!


wah! task yang diberikan mencabar rohaniah.. iqbal intan-payung dudk bersama DSLRnya.. sian die tak dapat pergi bengkal lenses to ringgit.. xpe bal, kite support support! kami turut membawa bersama 'ustaz' ea untuk masa-masa kecemasan..




tugas aku dan ana: tolong fahmi balut badan untuk scene photoshot di tengah malam..


tempat bermulanya aktiviti 'seekers'..

yeah! padang ragut UPM.. ala yang legenda budak setan uh !! banyak tempat kami pergi.. tapi esoknya iqbal kate : gambo sume tak leh pakai.. tak lawo.. nak buat laen..

sangat sedih aku mendengarnya..

takpe iqbal, ko boleh buat.. nak mintak tolong ape-ape, rodger aku ngan ana.. tapi bile abis job kite mengeTEH ok?

ahad, 23 Januari 2011

RUGBI SENTUH!

PENAT!

TAPI BEST!

KAMI LEMBUT!

TAPI LASAK!

OOOOOH YEAAH!

*jangan bagitau mak saya ya!

************************

arini rezeki sahabat saya : ( ana and the typewiter kate aku ) dapat jumpe ABG EQ dan ABG EDY.. *ANA nak jumpe abg eq je, bukan abg edy.. *gelak syaitonirojim* YEAH! ana sangat suka.. tahniah ana ^^ tahniah jugak buat aku yang berjaya menjerit memanggil nama mereka di tempat awam.. * mereka mesti sangat malu* oh! saya memang begini.. suka memanggil orang dengan nada yang tinggi ^^

-sorry, my blog is still on progression-

4 comments:

E.d.Y said...

suara macam pakai mic..haha

imah said...

abg edy: itu adalah satu anugerah tuhan dan melambangkan identiti diri ^^

eqbalzack said...

haha...tak sangka imah ni comel orgnya ye...
1st gaji nnt abg eq belanja ek..
1/2/2011 abg eq start keja kat UPM...masuk subuh balik tgh malam...itu la life PhD...haha

imah said...

abg eq: alhamdulillah.. terima kasih kepada ibu yang melahirkan serta bapak yang memnbantu ^^.. makanan paling lazat sekali adalah makanan free ^^

pergh! tengah malam jalan dok sorang2 abg eq.. takot ade yang menumpang.. hahha