Monday, January 31, 2011

kejutan yang tak jadi =(

1 februari 2011

walaweh!! da bulan februari da! macam tak caye je pas bukak cuti nih ade test.. buku pon tak sentuh lagi.. sebok tidur-tiduran saje ^^ hehe.. *adat jadi student la katekan ^^*

takpe.. mari kita tinggalkan yang itu.. sekejap je.. nanti sambung balik .. haha *itu pon kalo tak SYAHID DI katil sendiri ..

29 januari 2011, budak2 sekolah lame nak buat kejutan sempena hari BESARDAY dekat sahabat kami yang belajar NUN JAAAUH di sarawak.. *sian kat die sebab last year tak sambut raye sama-sama* SEBENARNYA, kami rancang tanpa pengetahuan beliau * wah! siap bagi kate name khas tuh!*



bufday girl!! this is one of my former classmate while i`m in secondary school. see her name? FIEZA aka BAM name manje aku kat die.. sebabnyer pipi die tembam. pipi ikut baka mak die, tinggi ikut baka ayah die.. * itu hasil daripada kesimpulan asal aku ^^*


nama : fieza haris..


tempat belajar : UNIMAS in medic..


status : itu kena tanya tuan badan sendiri,, ^^


awalnya, kami rancang nak suruh sahabat aku yang lelaki-kacak-bergaya bawakkan cupcakes kat umah die.. kire nak buat kejutan pakai orang yang die tak kenal la an.. last2 kena cancel sebab sahabat lelaki itu tak balik KL * pergh! menagis dowh nak cari lelaki laen! *


sebagai jalan tak nak buat serabut kepale otak, kami decide terjah ja umah die pagi tuh!


Tiba-tiba! jeng jeng jeng !!


suara jeritan batin dari tingkat 5 kedengaran..


'weh! aku da nampak! takpe2 aku masuk rumah balik!'


*kedengaran hembusan kecewa dari 6 pasang lubang hidung *

ni la cupcakes yang wani tempah.. sian die tunggu half an hour kat bawah rumah bam.. DAH jatuh-jatuh cupcakes tuh sebab tunggu aku n bella tak sampai-sampai..ni sume gara-gara aku tertido tak ingat dunia =P SO SORI WANI =(


from left: zue, wani (yang tempah cupcakes tuh ) n bufday girl, BAM ^^ hanya mid valley yang mampu kami pergi =P

yeah! sesi menjamah cupcakes.. oh! cupcakes sebagai pencuci gigi selepas membedal mee bandung prawn di belanga ^^ *tak habis makan coz selalu saya makan separuh jew ^^?*

thanks wani! sedap hingga nak luruh gigi aku.. pencuci gigi la kate kan.. heheh


ha! ni la sahabat-sahabat yang kalo tak jumpe, memang selalu buat kerja gile.. *bajet panas.. panas lagi api neraka der! ^^



ahli-ahli yang terlibat secara langsung dan tidak langung dalam rancangan BANG BANG BOOM ini! makan time.. *lapo sangat! *



sebab ko punya besarday bam, aku sanggup tak letak pics aku yang belambak uh.. see? tu tanda aku sayang ko ^^ MUUUAH! kiss untuk ko ^^ *bile lagi nak merase kiss aku an bam ^^.. thehehe..*

**************************

mari kita doakan supaya rakyat malaysia di mesir selamat. zubir, ko jaga diri molek-molek deh!

dan juga buat mangsa banjir di selatan tanah air..

10 comments:

embunye bufday said...

hak3...xpe ler walau xmnjadi beb...mmg ssh nk wat surprise utk aku nih.haha...
tu ler,cam ner arr plak aku bleh dok kat luar time korg otw an...ishhh2...anyway thanx bebz!!!

E.d.Y said...

happy birthday to her...:)

empunye bufday said...

embunye???mcm lembu sudah...

NaniE said...

nak belajar buat cupcakesla..tengah survey class..hehe..

imah said...

fieza: ko memang pemusnah alam.. bam! ade orang wish hb kat ko! ^^

abg edy: da sampaikan ^^

kak nanie: jemput la.. t boleh saya tolong makan ^^

TiKa LEh said...

heheh..imah, bezday akak bln 6 ek..jgn lupa bwk cupcake dtg johor..akak nt buat2 trkejut..kehkehkeh

imah said...

kak tikaleh: haha.. bulan 6 ea.. alamak! tetibe bz la pulak! saya punya hadiah share ngan bakal hubby akak jew la =P hehe

aliefcmoi said...

hahaha..kan dah tak jadi..tak ape.yg penting si birthday girl tu happy..tu pun dah cukupp..selamat harijadi kpd birthday girl.huhu..do follow my blog..i follow u back..jgn lupa taw.hehe

TiKa LEh said...

thn depan kalo bakal hubby xde lg, mcmane yerk??kne bg hadiah gak tu..hehe

imah said...

alief: tu la.. die happy sangat ^^

kak tikaleh: saya share ja dengan orang yang bagi hadiah buleh =P