Wednesday, February 2, 2011

dah nak balik da =(

3RD FEBRUARI 2011

esok dah nak balik.. memang saya sengaja nak balik awal sebab : SAYA TAK STUDY LAGI =(!
tu salah satu alasan dari berjuta-juta alasan =P *poyo ar kaw!

time cuti nih la dapat gathered dengan adik-beradik. bergurau sampai nangis dan touching-touching. OH! saya sangat suka.. bila lagi mau begini kalo udah gede (besar) nanti ^^

aritu aku paksa adik aku cium pipi aku:

'eh kak imah, bila ko balik.'
'baru ja.'

sesi salam-salam dan:

'weh! cium ar sikit.'

'muuah! muuah! muuah!'

*tiga kali beb! haha.. mau bermanja-manjaan sebab die dah masuk asrama. aritu pon tak antar die masuk sekolah baru..

time cuti nih sangat heaven sebab ade 'drifter' *poyo ar! hehe

'bapak, nak suruh abang bawak round-round' pinta aku di malam hari. saat mau balik selepas menjamu makan malam.

'jangan nak suka sangat kalo dapat. suruh abang bawak elok-elok.'

YIPPPI! keluar malam gak aku ^^ time cuti memang favourite bapak aku bawak makan luar. dan aku-macho ni pandai mengambil kesempatan =p

'ko nak g raound mane ni?'
'kedai no 6.'
'buat ape g kedai tuh?'
'usha la membe-membe lame.'

bila orang bagi betis nak paha plak :

'abang, KLCC jom' kening terangkat ala-ala the rock.
'ah kau. lelebih plak..'

*hampa saya =(



***********************
mesej dalam handphone dah aku delete mane yang patut aku delete.. fb pun aku dah clearkan.. takde la nanti bukak banyak sngat notifications die.. tunggu mesej yang banyak masuk =P


3 comments:

aliefcmoi said...

ahahaha.orang bagi betis,awk nak paha..selamat bershopping..hye awk..jom kita jadi kawan dlm dunia blog..alief baru lagi dlm dunia blog..dtg la jenguk blog alief..tinggalkan jejak..dan jgn lupa follow aku taw..follow taw..for sure alief akan follow balik..

TiKa LEh said...

wah, awlnye balik..bgus student ni..pi balaj elok2 yer..akak cuti lg..kehkehkeh..

imah said...

alief: tq follow blog imah.. moh kite! tq follow blog ini ^^

kak tika leh: wa wa wa! jeleznyew!