Sunday, January 30, 2011

mari kenal diri

30 januari 2011

baru ja tak on9 dua hari, notification kat fb berlambak-lambak.. hehe.. *diorang punya kerja * tapi pape pon, i like mat rempit itu! wakaka ^^ dan hari ni, bukak blog ade berita baek punya! saya kena tagged dari kak tikaleh-mermaid ^^ *suke hati ja eh nak state name orang *
tapi, sebelum itu, mari usha pic anak kacuk jawe nih k..

marilah kita menampi padi, lenggok ke kanan lenggok ke kiri.. *tapi masalahnye, bukan padi, tapi cili kering.. LOKASI: mid valley (baru ja pergi semalam. bufday party member ^^) nanti saya buat entri itu ea.. syok woo!

mari kita jawab tagged dari kak tikaleh-mermaid ^^ ok, diam sume.. hal ini kerana perlu pemahaman yang teliti untuk menjawab =P


Apakah status anda??

saya budak baru belajar, kalo salah tolong sekeh pale ^^

Ceritakan diri anda?

kalo suruh cerita, mampus la korang nak bace. ^^. tapi, yang patut tau :
1) suke hijau * sape ade darah warna hijau, sila bagitau saya ea ^^

2) banyak cakap *wajib ea bawak kapas untuk tutup telinga.

3) seorang yang `rendang' .. huhuhu .. tak nak state perkara yang benar.. ^^

4) oh! seorang yang gila-gila jugak.. *almaklumla, saya masih muda ^^


Ceritakan tentang blog anda??

banyak cerita pasal life kat kolej, family, kawan-kawan.. tak lupe buat diri ini *nak gebang jer kaw

Apa pendapat anda mengenai blog?

banayk perkara yang boleh kite belajar dari blog.. yang baek kita amek, yang buruk tolak tepi.. kalo amek jugak, 3 kali jumaat la jawabnye!

Nasihat pada kawan-kawan yang baru nak buat blog?

jadikan blog satu wadah pertukaran idea mahupon mencari ilmu yang tak dapat dimana-mana.. contoh: member blog cerita pengalaman cuti ke oversea, at least tau la cikit an.. kalo orang tanya : pernah tengok ker? jawab la: pernah.. kat blog abg edy ^^ * maen petik ja aku *

Nyatakan keunikkan blog anda?

macam iklan uniknya singapura tuh ea? ^^ takde yang unik cuma saya sentiasa meng'upgrade' diri dan blog ^^

sampai bila nak tulis blog dan impian dalam dunia blog.


sampai mak kate nak campak notebook kat dalam sungai klang belakang rumah uh..
*mak tak berani punya sebab selalu on9 kat cc ^^ wakakak!
impian: saya nak belajar dari orang laen..
TUNJUK AJAR KU SIPOT! eh! SIFU^^


saya dah siap. so, mau tagged 5 members:
1) aimy
2) kak shida *tq follow saya*
3) kak nanie
4) putri
5) iqbal * tq dude tolong aku.. kita mengeteh nanti ^^ *



****************************
menghitung hari,
detik demi detik,
masa ku nanti,
apa kan dapat ^^ heheh

*lirik diubah mengikut sedap gigi.. tunggu!

5 comments:

E.d.Y said...

xde gaya langsung menampi padi...ketuk ketampi cepat...hahaha

NaniE said...

orite dear..maceh

TiKa LEh said...

mermaid???ceh..hahahha...
slmt brblogging sampai ke tua dik..heheh

aimyathirah said...

aku tag kau!

imah said...

abg edy : ketuk ketampi ntuh ape? makanan ea ? huahuahua..

kak nanie: wellkem3 ^^

kak tikaleh: huuhu.. peberet saya is bagi name kat orang lein.. ^^ selamat jugak buat akak yang nak kawen.. jgn lupe ajak saye k! nak makan nasi minyak yang ade perisa kimia tuh ^^

aimy: keja ko nak tagged aku je an.. baek ! aku terjah beb! tq sayang montel intan payung ^^