Sunday, January 2, 2011

memang aku mASKULIN!

3 januari 2011

salam dan selamat berkuliahh untuk semua.. teruja kot nak masuk kuliah arini.. bangun kul 5.30 but than tido balik.. hehehe.. cantik an.. nasib baik kolej aku sebelah fakulti ja. tak yah susah-susah nak naik bas.. betul an abg man yusoef? KMR dokek yo.=)


semalam, maksu terchenta-intan-payung hantar balik kolej.. MMUAH! love u three! berkobar mendaftarkan diri di kaunter mengambil kunci. but than:

`ha batek, kamu bilik 305. blog resak tau.' akak sape-ntah-namenyer.


ok la an. dapat duduk kat blok yang banyak pokok.*jangan banyak jembalang sudeh!

pergh! wa sensorang kene angkat barang yang banyak tahap dewa yang nak pindah umah nih bro?! chait! wa gagahkan jugak la kemas itu ini di bilik yang agak selesa berbanding dahulu =) best la.. ruang nak guling-guling pun besar. katil pun tinggi.


ape yang aku buat semalam?

1)mop lantai

2)kemas baju-baju dan masukkan dalam almari

3)keluar membeli barang di MINES!


pegrh! xyah cakap penat die.. da la ari sabtu aku tolong angkut barang akak aku. semalam, aku angkat sensorang dari tapak pondok kat depan uh ke ground floor dan dari ground floor ke bilik 305! iron lady macam aku ja kot yang buat.. sape yang duduk kat ground floor uh manje! xboleh nak susuh sikit..* ayat sedap hati padahal wa jeles!


so, ayat tok sedapkan hati yang gundah ni:

ASKAR KENA KUAT! ASKAR JE YANG DAPAT DUDUK TINGKAT ATAS!


dan terbukti berkesan kem yang aku pergi. aku rase dah boleh dapat muscle di lengan.. hahahha





jangan maen-maen sama aku!

*******************************

gambo tok kem terendak da dapat. so, maybe i will update it tomorrow k.

3 comments:

KHYRUZ ARCHIBALD said...

yyeeaahh! miss muscle! >.<

E.d.Y said...

takut siot..haha

imah said...

abg tasy: yiiba2!! miss askar la.. baru chomel..

abg edy: hehe.. tau takot