Wednesday, January 26, 2011

TERBAEK DARI JUNIOR-JUNIOR

26 JANUARI 2011
GILE LA! TEtibe plak semalam ade kuiz untuk aljabar.
*tak baek tau Dr. buat kuiz mengejut camtu. mak saya marah..*
Dr. kate, die amek markah yang terbaek.. so, aku buat la yang terlebih baek.. hahahah
di dalam pahit, pasti ade yang manis.. *wah kaw!*
yang manis :
prof : there is no test for analytical chemistry on thurdays. so, you will had the test after holiday.
WALAWEH! AFTER HOLIDAYS! CUN WOOO!
so, dapat la aku-yang-sangat-rajin ini turun membantu rakan-rakan membuat banting untuk pertandingan interkolej karom dan chess. THAHTS RIGHT! kolej saya yang anjurkan.
after da siap bagi warna kat banting, aku-yang-taf ni, duduk berborak dengan seorang senior yang berdarah siam.. ABG SHOM PHOT.. *ko jangan gelakkan name die der! senior aku tuh!*
kami bermula dengan sesi taaruf. macam bese. tanya nama, umur, course, tempat tinggal.. aku tanya dia, die tanya aku.. thats what we called two ways of communication. baru boleh dapat maklumat ^^
ABG SIAM: batch korang ni active kan?
aku: apedie bang? * saje nak bagi banyak kali cakap.. baru kembang^^
ABG SIAM: tak jangka pon junior2 akan turun seramai ni.
aku: oye? *mengharapkan lagi pujian ^^
ABG SIAM : korang punya batch memang best la.
aku: *sekadar senyuman yang menggoda*
AYUH JUNIOR-JUNIOR SEKALIAN, AKTIFKAN DIRIMU BERSAMA-SAMA KOLEJ !
*macam iklan hotlink plak an ^^
#sib baek takde test, kalo tak aku tak turun ^^
*********************
mama mai, sila ikut cakap doktor ea.
jaga kesihatan untuk diri anda, keluarga dan orang yang anda sayangi termasuk saya ^^
sayang mama mai ^^

5 comments:

man yusoef said...

kdng2 tak terlayan prog kat kolej tu...haha...masing2 kejar merit..lagi2 yg stay kolej "krjaan" cam kite ni...huh...tak nak, sila blah ke kolej swasta blkg tu...hahaha

E.d.Y said...

aktif betul imah ni

imah said...

seniorita man: betul3.. kenkadang asyik orang yang same ja turun padang.. nyampah!

abg edy: kena aktif kalo nak duduk kolej ^^

fafa said...

kau terlebih aktif mslahnyer.

imah said...

fafa: aktif dan kurus saya rase tidakk menjadi masalah wahai sahabat imtan payung ^^ thehe