Thursday, February 3, 2011

welcome to the club imah ^^

4rd FEBRUARI 2011

i getting ollld!!! oh man!! x rock la beb!! *xpe2, aku tau jiwa aku tetap muda * berjaya memujuk hati! oh yeah!

alhamdulillah.. syukur masih bernyawa sehingga arini..
terima kasih kepada ibu yang mengandungkan serta bapak yang membantu ^^

wahai imah,
bersyukurlah dengan nikmat yang diberi sekarang..
jangan sekali-kali kau lalai dengan duniawi..
ketahuilah,
janji allah itu pasti!

*yeah! muhasabah diri kau balik imah.. selma ni ape yang telah kau buat dengan usia mu!* monolog diri..


dan hari ni juga, aku ade kembar! oh yeah!

selamat hari lahir ku ucapkan kepada illiyas, suhaila dan farhan..

illiyas : sahabat di upm.. sanagt peramah sebab die yang tegur aku dulu.. *actually x kenal pon * tapi dah name nye bakal cikgu, haruslah ramah dengan semua orang ye dak?

suhaila: oh! sahabat dari sekolah menengah lagi.. tiap taun akan jumpe die an wish Happy birthday kat die..

farhan: aku baru tau die lahir sekali ngan aku time ice breaking ke kem terendak dulu.. tapi aku lahir 1991, die 1990.. so, die tua lagi dari aku.. betul x ^^?


************************
saya mahu hadiah hari jadi berupa jungle trekking ke bukit nanas ataupon bukit cerakah..
siapa mahu sponsor ^^?

12 comments:

TiKa LEh said...

Happy Birthday Imah..nanas bolehlah akak bg..kehkehkeh.

imah said...

kak tikaleh: tq kak.. nanas pon nanas lah =P heheh

E.d.Y said...

happy birthday imah...nak kek..huhu

Ain Atika Zailani said...

wahhh hapy birthday ...baru g bkt cerakah hari 2
.hihih

KizZ said...

Hepi Besdey!!!Nak kek jugak..
Hihi..semoga panjang umur dimurahkan rezeki yah..

Jom sini,
Sebuah sajak buat mukabuku

aimyathirah said...

weyhh..
aku lupa!!
tp nk wish jugak wlaupun lmbat!

HAPPY BELATED BIRTHDAY!

imah said...

abg edy: kek takde la.. coz dah besar ^^

imah said...

ain: ala.. xajak pon =P

imah said...

kizz : terima kasih ^^ terharu nih!

imah said...

aimy: ko memang an.. siapalah aku di hati mu! *wah kaw..

xpe2.. terima kasih beb! ^^

NaniE said...

hepi belated besday imah..

imah said...

kak nanie: huhu.. tq kak ^^