Tuesday, February 22, 2011

"GiveAway EdY : KATA KAU!".

23RD FEBRUARY 2011

PErgh!! semalam aku mimpi ngeri dowh! sangat ngeri!! sampai terbanun kul 330am.. than tak boleh tido.. akibat dari tu, aku bangun lambat arini..

ce cite ce cite..

aku mimpi, abg edy ajak aku masuk contest die.. siap datang UPM ko tau!! tak cukup dengan itu, die bagi plak mesej.. !! pergh!!

siyes tak tipu.. maybe aku terlalu pikirkan pasal contest tu x?? aigoo2 --?

dan hari ini, mau langsaikan hutang dalam mimpi aku..

klik banner untuk ke blog abg edy * tq ajo buat link ^^

baiklah putera dan Puteri sekalian,

kau nak masuk kena ade syarat.

1) aku dah jadi follower..
2) dah buat entry, dah letak banner, dan jangan lupe buat link.. *abg edy dah ajo dulu..
3) pastikan gambo yang dicuri itu, ade border.. dan saya mempertaruhkan gambo ini wahai abg edy ^^


caption: aku mau cium bini tapi kena tunggu PhD..

4) saya mau tagged : KAK NANIE ^^ *buat jgn tak buat.. huhu


tarikh tutup : 28th FEB 2011

p/s: hadiah sangat menarik tertarik kebaboom wa cakap sama lu!!
kalah kak limah punya rambot *tetibe plak an an an..



**********************
baby-lappy aku ade org pinjam.. harap baby-lappy sehat2 selalu..
kite kena sayan kawan-kawan.. ^^

12 comments:

Edy Zaidi said...

Thanks sudi join giveaway ni...tunggu keputusannya nnt k...hope ada tuah menang rayban tu...good luck

imah said...

abg edy: heheh.. mesti mau mena nih ^^

hamzah ian said...

nice.. aku mahu cium bini.. hahaha

Ezay Hadry said...

owhh join gak ye contest ni..ezay pun,
gudluck..moga kite same2 dpt!!

NaniE said...

ala..nape imah TAG akak contest edy neh..? takmo masuk contest dia. dah tau,misti tak menang punya..hehe..edit balik entry ni, eh..hehe..

TiKa LEh said...

wah, mimpi n caption baik punyer..bolehlah suggest kat Edy supaya imah dipilih..tapi kalo dpt rayban, bg akak ek..hahha..

Afzainizam said...

║║╔║║╔╗ ║
╠╣╠║║║║ ║
║║╚╚╚╚╝ O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

good luck good job

imah said...

hamzah ian: hehehe.. yang ade bini sajo boleh buat..

imah said...

ezary: huhu.. gud luck jugak.. ^^

imah said...

kak nanie: sebab saya tau kak nanie xkan menag la saya tagged.. so, saya punya chance tinggi.. wehehehehe.. =P

*kak nanie yang ajo gelak uh

imah said...

kak tikaleh: ala!! xnak bagi akak.. saya nak simpan buat hantaran kawen ^^

imah said...

afzainizam:
pergh! berpantun..

xreti nak beli la.. xpe.. imah try..

daun selasih ubi kayu,
terima kasih, thank you ..

^^ huhuhu boleh ka??