Monday, February 21, 2011

SB bikin kepala pusing --?

22ND FEBRUARY 2011

tengah malam ahad, aku on9 kejap.. try masuk SB atau nama saintifiknye sahabat blogger.

pergh! naek pengsan aku bila tengok setiap saat mesti, pasti, akan ade orang yang
post status kat wall sahabat blogger..

than, malam uh gak berbalas komen si zamir.. oh! jangan dilupakan seniorita man aku..
perlu mention ya sebab nanti ade org merajuk ^^.. aku memang suka menyelit-nyelit nih..
nak-nak time komen2 diorg dah masuk dalam tanah an.. terpaksa la aku usha balik ape la
diorg dok kecoh-kecoh nih.. haisyh!!

dan semalam ya teman-teman,sekali lagi aku masuk SB.. pergh! memang tak jalan la keje aku
bro!! melayan plak sape bulat, sape lonjong, sape kacak, sape macho..
oh! lupe! semalam berkenalan secara tak rasmi dengan CB aka Cik BUlat.. hahah..
budak bawah umur lagi.. terpanggil plak kakak =P CB, aunty imah mintak maap yo!

so, secara konklusinya, aku terpaksa menyederhanakan diri di SB sebab:

'ko da siap lab report ke belom?'
'weh! ko tak buat tutor lagi ke?!'
'awak kena turun latihan ea.'
'bro, ko da baca bab ni tak?'

*actually lebih kepada statement:
kolej aku takde wifi..huhuuh

jadi, selamat bersahabat wahai teman-teman sekalian ^^

8 comments:

Edy Zaidi said...

jgn duduk dalam SB lama2.leh jadi giler..huhu

imah said...

abg edy: bukan sajo gilos, malahan lebih dari itu ^^ wehhehe..

Wan Ahmad Izudean said...

erk...ade ke kolej kat UPM xde wifi..

imah said...

wan: tak sampai ka bilik.. kire semua bilik xdapat.. kena on9 kat FEM =(

Wan Ahmad Izudean said...

oh sedihnya. hehe lepas nie kena dapatkan broadbandlah..hehe patutlah ada je yang slalu online kat FEM.

TiKa LEh said...

best ke SB tu??takde masa sgt lah nak jenguk bnde tu..haha

imah said...

wan: hehehe.. FEM selalu kot ade makhluk yang dok on9 ^^

imah said...

kak tikaleh: jgn masuk, kalo masuk xleh kuar ^^ weheheh..