Wednesday, February 23, 2011

pssst!! jangan bagitau bapak aku!!

24rd FEBRUARY 2011

OH! semalam, kelas abis awal.. than, tetibe datang idea senget serta luar alam..

anto mesej kat senior, KAK BAI *akk patot bangga nih ^^



aku: salam.. kak bai, saya nak pinjam motor..

kak bai: ok2..


*aku pendekkan cite.. kang kalo cite panjang2 ade yang tido =P



membawa bersama pembonceng motorsikal yang pertama : AZ..

*aku paksa die follow walaupon die ade date ngan balak.. *ade aku kesah ngan balak ko?? hehe

sebenornye, aim semalam nak ke padang ragut.. ade urusan istana takeshi yang perlu ku selesaikan..


pokok.. trademark UPM.. heheh.. captured by aku.. atas motor nih bro!! *poyo ar kaw!! ^^


pic nih captured by Az.. tetibe teringat kat seniorita Man aku.. ala.. yang giler Nur Kasih tuh.. so, terimalah hadiah dari nenek imah ni ^^


yang nih aku xsempat nak edit.. ate, aku ngantok.. nak buat macam mane.. waktu malam kena la tido.. betul tak abg zul??? *sengaja.. see?? dagu aku yang runcing ^^ wehehehe..

pembonceng ke-2 : WAWA..

pergh!! dengan die, macam2 jadi.. huhu..

senang cite, kami isi minyak motor..

aku: beb, aku xreti nak isi minyak nih.. 1st time doe!

wawa: la! ko tekan je la.. ape susah..

aku: aku takot la..

*nampak ade sorang akk baru lepas isi minyak lalu kami menghampirinya..

aku: kak-manis-sayang, boleh tolong saya isi minyak motor x??

akak: first time ke??

aku: haah kak.. *sengih2 nak mati

*akak tuh usha dari atas moto.. aku dan wawa menglihat tangki moto.. ate, aku la yang kena isi minyak!

aku: kak, nak angkat yang mane satu pamnye??

akak: yang itu untuk motor.. * menunjukkan jarinya..

aku: *sengih2 nak mati..

*tiba-tiba..

aku: weh!! sape yang call tuh??! ko angkat wa!! g jejauh!! *separuh menjerit dan agak gelabah..

*cuak woo.. nanti meletop kang, bukan syahid namenyer tuh!

abis da!! selesai, ucap syukur sebab berjaya mengisi minyak.. selalu teori sajo.. semalam, kita buat amali..

*short and simple:

aku jadi penunggang haram coz..... *faham2 sajo lah.. ^^

14 comments:

NaniE said...

okey, nk report jugak..

imah said...

kak nanie: jgn ar kak.. saya belanja akk ea.. ice cream hijau.. tapi dalam mimpi =P

Anak Ulu Cheka said...

kena repot nih


wahh jumpa geng hiju la...

baru 2 jumpa geng hijua

imah said...

AUC: heheh.. jangan lorh gtau..

nanti imah belanja ice cream dlm mimpi ea =P

oh yeah!! membe hijau.. sape lagi??

man yusoef said...

tacing la cam ni..haha...tapi xtra 'F' nampaknye..haa

imah said...

seniorita man: oye?? terlebih `F'??
huhu.. idok le berapa nak reti ngeja.. ^^

Nabilah Atiqah said...

first nk isi mnyk mmg ar cm2...hehehe...nabilah x prnh isi mnyk pown...lg ar truk...hahaha

Edy Zaidi said...

dah report dah..huhu

imah said...

nabilah: awak tuh kechik lagi.. xboleh ikot ^^ heheh

imah said...

abg edy: kaki report!!

TiKa LEh said...

hahahah..report kat bapak imah dah pndai isi minyak..hahahah

imah said...

kak tikaleh: semua nak gtau bapak imah.. hehehe..

TheShida said...

psst:jgn bgtau ayah akk jgak tau sebab sepjg akk kat upm, even ada moto sdrik tp menunggang secara haram jugak...haha

imah said...

kak shida: kita SERUPA!! tapi saya pinjam moto org.. hehehe --!