Thursday, February 17, 2011

hanturisme: beautiful,powerful, WONDERFULL!!!

18TH FEBRUARY 2011


BEAUTIFUL!

POWERFUL!!

WONDERFULL!!!


*HEHE. yang last uh memang saje je letak double L..

sebab best..


oh! terlupa memperkenalkan intro. sebenornye, teman ni pegi nengok teater.. semalam..ate, teman nih kena le support kolej sendiri.. kalo bukan teman, sape lagi?? iye dak? takkan kome plak nak datang kan?? ate, kalo datang, idok le ngape..



poster ni kawan teman yang buat.. iqbal-intan-payung.. hehe.. die gak yang buat header baru teman nih ha!! ate, lepas nih, buleh le kite ngeteh bro!!

teater nih pasal ape bro?

haisy! name je hanturisme.. tapi, idok le takutnye.. banyak unsur humor *bukan tumor*.. sempoi la gak.. pelakon-pelakon yang sangat chomel.. especially PIKA.. *loghat perak die power!*

oh! patut thumbs up kat JOEL sebab watak mat gian tuh memang sesuai bro! oh! amir pon.. ala, muka ko memang nak same kot amir =P

LINI, watak ko memang chomel saaaangat!! suka gilos!!

PAAN, stylo wa cakap lu!! tapi ko tak make up sangat, macam tak nampak plak ko tuh isetan ^^

ABG HADI: no doubt bro.. sebab he got the experience on the stage.. ate, dah kate pelakon teater ^^

ABG YUS: HAHAH!! gilos betul pocong besar berguling-guling.. nasib baek boleh melompat ^^

YANA: suara ang memang lantang an kalo bab mengilai-ngilai.. terBAEK!! KITA satu GENG ^^!

DOUBLE THUMBS UP BUAT SEMUA KREW ANAK SENI PERTAMA PRODUCTION yang dah bertungkus lumus untuk teater nih.. daripada sebesar-besar pangkat kau iaitu pengarah sampai sekecil-kecil peranan kau dalam teater which is kuli sajo: A BIG APPLAUSE FOR YOU ALL ^^!..

********************

aku hutang dulu gambo teater nih ok?

*banyak dah nih aku hutang --?

8 comments:

AYAI said...

hantu tu macam sejuk je..hoho..jgan marah ea..big applause for anak seni pertama production! :D

Trah Wann said...

Woo mcm best jee , nak tengok jugak !

E.d.Y said...

hutang belanja makan bila nak bayar?hehe

imah said...

ayai: oh! itu hantu dari overses.. tu yang sejuk ^^

imah said...

trah wann: da lepas la.. huhuu

imah said...

abg edy: bile mase imah cakap --??
silap orang nih bro..

TheShida said...

mlm ni announce kputusan kan.......sape menang??

imah said...

kak shida: huhu.. baru called senior,, die kate K12 menang.. KMr no 4.. xpe..

saya tengok teater KMr memang lawak.. terhibur.. =P