Friday, February 18, 2011

NEXT PLIZZZZ!

19TH FEBRUARY 2011
PERGH!! da kul 4am roommate aku tak tido lagi.. aigoo2! memang jelez bro...


aku terbangun awal pagi tadi.. 4am.. than ingatkan nak buat lab report tapi bahan tak cukup.. so, aku amek novel, letak tepi bantal, landing atas katil dan aku : ZZZZZZZZZZZ!

berjogging di pagi hari.. dengan suasana yang dingin dan sejuk.. serta matahari masih malu-malu nak keluar sebab ade bulan..

yeah! bulan penuh ya kawan-kawan..

aku usha planner kat softboard.. oh! besarday wani arini!!! fuuhh.. sib baek da wish kul 4am td ^^




name: siti nurhazwani roslan

dob: 19th februari 1991

course: computer science , universiti malaya

status: huurmm.. i think she is still single.. *yeah! ade bau orang happy ^^!

righto! this is my wish 4 the birthday girl:

to my wani-intan-payung-emas-tulen,

stayed closed to THE MIGHTY,

insya allah u will be safe..

one year older, one year wiser..

*tq to nabieyl*

ok bebeh ^^!

*************************

semalam sudah abis tengok movie.. MYGIRL DAN HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH..

next movie: PERSONAL TASTE dan ???????

*abg zul, saya nak movie!!!! (menjerit sekuat hati agar semua lelaki kat blok kuar bilik ^^ oh yeah !)

6 comments:

NaniE said...

joging di pagi hari untuk entry diatas tu sgt bes..hehe

Ain Atika Zailani said...

huhuhu dah lama tak joging...

EdY Zaidi said...

cite kak limah xbest kan...

imah said...

kak nanie: kite tuka jadi blog jog ^^

imah said...

ain: kena jaga kesihatan ain ^^

imah said...

abg edy: cite kak limah kelako sajo..