Wednesday, April 6, 2011

aku bukan PENARI


7TH APRIL 2011



bile terjaga dari tido yang kompem2 lena, satu benda yang pasti ku cari..




HANDPHONE AKU!!!








asal la kau tak berbunyi pagi nih - -'














kan dah lari jadual aku..
















jadi, pagi nih tak tau nak updated ape..
















aku godak2, jumpe pics nih..







*tq 2 abg iqbal yang setia dengan kolej ^^







all this pics were captured by IQBAL AHYAR..







*i was the one who took it from his FB.. ( aku amik dengan kebenaran ok!)







berkenaan FESTARI INTER-KOLEJ..









KAMI menghantar wakil..



seramai 10 orang..



*enjoy the pics and captions ^^





suke sangat gambo nih ^^ dah jadi wall paper desktop aku ^^




lembut ja korang ea.. aku nih.. bukan setakat kayu.. lagi batu ade la.. keras ja - -'



wehehehe.. yang ini datang dari jauh.. SARAWAK.. yeah!! UPM ade kampus di bintulu ok!


BAIKLAH! aku tak tau motif die muncungkan mulut.. ini JOL.. yang blurr image 2 ABG FAHMI..



YEAH!! NI LAH WAKIL KOLEJ KAMI ^^ senantiasa segak berbaju ungu dan jelita berbaju hijau.. *aku rase hijau la.. =P


penyokong kolej!! sape lagi kalo bukan AKU ^^!! huhu.. baju kuning PEGGIE, sebelah kiri die, CHAROLINE.. aku stok duduk belah tepi skali ok!! aku suke duduk tepi sebab senanag nak sadungkan kaki oarng ^^ *ampuuun!!


ha!! kak nanie.. nilah abg IQBAL saya ^^.. bukan abg EQ..chomel gilos die nih... bulu mate kalah pompuan !! lentik gilos.. die baik, die suci.. ^^ *ayat..








short and simple:



adat bertandang rumah orang harus DIJAGA..


JANGAN KAU MAIN REDAH JA BRO..


6 comments:

NaniE said...

haah, suka juga gambar yg first tu, cantik shoot dia..

imah said...

kak nanie: thumbs up to abg IQBAL ^^

~Nabilah~ said...

seyes cntik ar gmbr2 tue...hehehe

imah said...

nabilah: kawan akak yang shoot.. IQBAL AHYAR name die ^^

man yusoef said...

wah festari!!! ingt lagi time first year join festari...tapi BUKAN sebagai PENARI..tapi sbg AJK TEKNIKAL...alasan kena jadi ajk sbb nak cukupkan trio ajk teknikal tu semua nama OSMAN...mmg tak bole blah alasan...hahaha

imah said...

seniorita man: hahaha.. xbboleh masuk betul alasan 2 ^^,

pape pon, tunggu sajo la keputusan =P hahahaha