Friday, July 8, 2011

4th day of driving lesson.

8 julai 2011

hari ini baru 8 jam. aku rasa kena tambah masa sebab:

1) aku langgar tiang lagi!!!
2) sipi-sipi.... sikit lagi... nyaris-nyariiis nak langgar bontot kete orang lagi..giler laju jantung aku*

oh! aku rasa jasad serta pemikiran tidak bersatu.. sebab tu asyik nak langgar segala-nate-beruk yang ade kat depan aku - - '

dan aku asyik kena bebel..*aigoo*

tapi tapi tapi.. aku sangat bergaya bawak moto kat litar arini.

sebab sebab sebab:

aku da banyak kali bawak secara illegal ^^

short and simple:

tadi aku g jalan-jalan kat KL sentral dan sooka sentral..

sebab esk jalan maaaaanyak kena tutup woo..


11 comments:

imah said...

thanks zamir.. otak aku masuk air ^^

Edy Zaidi said...

tadi 4rd dah tukar 4th ek?hohoho...

imah said...

abg edy: huhuh.. haah.. dah tukar.. tulah jadinya kalo blaja memandu.. kereta ford= 4rd.. hehehe wah!! dah sampai ausie la! ^^

zarazueyin said...

biasa la tu mula2 blaja
lama2 nanti ok lah
caiyok imah...kamu boleh lulus punyer...hehehe

imah said...

kakzara: hahaha.. insya allah .. sedang berusaha nih kak ^^ hehe

Lawsonia said...

heheh...good luck imah..

man yusoef said...

hahahah!!!! apesal komen zamir dah takde??? huhu....tp dulu time driving lesson selalu sangkut kat 3 penjuru tu..HAHAH..tempat lain gagah jek buat

NaniE said...

imah, akak kan..sepanjang belajar mandu, masuk parking tak pernah lepas..tawakal je masa nak test..sekali tu, boleh pula cantik je lulus..gumbira tak terkata..muahahaha

p/s so, morale kat situ..tak semesti imah tak lepas masa berlatih, masa test pun tak pass, kan..? huhu..

imah said...

kaktikaleh: tq kak ^^

imah said...

abg man: zamir comment kat FB imah la..

hahah.. 3 penjuru.. mati enjin la kalo gelabah sangat..

imah said...

kak nanie: haha.. tu lah.. imah pon tawakal je kak.. test jpj da nak dekat nih ~~