Monday, July 11, 2011

5th day of driving lesson.

11 julai 2011

hai malaysia!!! pe kabor mike2 sume?? ate udah 'bersih' ke yang mane kotor2 tuh??

hari ni dah 10 jam latihan memandu. dan aku masih lagi:

melanggar tiang!!

- -'



tapi tak pe.. aku memang saje nak langgar sebab tempat tuh sunyi sangat..

dan hari ni.. kak ina buat ayat baru kat aku:

hasmah.. awak nih LEMBAM la..

aku:

rilek ja.. itu sume saje je nak psiko aku.. *nate-mu-imah*


hari ini aku gelak sakan sebab kak ina cakap:

kak ina: boring la ajar kamu nih hasmah..

aku: *la kak ina nih* ngape kak??

kak ina: cepat sangat pandainya..

aku: *GELAK-MACAM-SETAN*






TAK ABIS LAGI LAAAA....



today is a SPECIAL DAY for someone.. they are twins actually.. so, is not someone la kan.. sometwo?? sometwins?? errr.. what-eva la an..





tadaaa!!! hari ni birthday MAKCIK BAYA N MAKLANG!!! mak aku nih kembar.. my mother is makngah while her twins is maklang.. kalo gambar mase muda2, nampak la seiras.. makcik baya was wearing the black tudung ^^




KHAS BUAT MAK DAN MAKLANG:


SELAMAT ULANG TAHUN YANG KE 46!!!

MOGA SEHAT, happy dan dikurniakan REZEKI SELALU.. DAN CEPAT DAPAT MENANTU ^^ hahahaha






short and simple:

next week test JPJ..

am i ready?

12 comments:

IkaaMasri said...

yes u r ready, sbb kakak tu dah cakap ko cepat blajar. msti dah oke! :)

imah said...

ikamasri: insya allah.. *ketar lutut*

Cik Wani said...

hye,blogwlking here..

btw jom komen link kt entry wani ni

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

imah said...

cikwani: imah balas balik ^^

zarazueyin said...

insyaAllah imah boleh lulus...amin

imah said...

kakzara; huhuhuh.. amin..

Lawsonia said...

wah, ada potensi dpt kembar nt..chaiyok2..hahahah...
good luck test jpj..

TheShida said...

waaah nk jpj test dh! goodluck!

imah said...

kaktikaleh: insya allah kalo ade rezeki nanti.. doa2kan lah ^^ huhuhu

imah said...

kakshida: uuuuu... cuak la kak!!

Edy Zaidi said...

dah lepas ke?

imah said...

abg edy:belum lagi.. rabu nih test jpj ^^