Monday, July 18, 2011

6th day of driving lesson.

18 julai 2011

salam untuk semua^^ *wah semangat kau ea*

hari ni da 12 jam sesi LETIHAN memandu..

hari ini maksu dan kakak aku teman sebab diorang nak tengok gaya pemanduan-langgar-tiang aku - -'

dan dan dan.. keadaan masih sama wei!!

LANGGAR TIANG!!*sungguh tak macho*



tapi tapi tapi... aku bukan langgar-dan-lari ok!! aku langgar-keluar-kete-dan-angkat-balik-tiang.. kalo student lain ade yang langgar sampai bengkok.. dah la langgar, pastu tiang tuh jatuh, pastu die lenyek lagi tiang tuh, pastu nonong je jalan..

berHEMAH ATAU tidak?? *sila like*



dari pagi sampai la pegi MINES pastu balik lunch-makan-cendol pastu sampai umah atok org dok usha2..

sebab sebab sebab:

hari ini MAKSU BAWAK VAN ATOK!!

ala van yang beso yang mcm angkut dak2 balik sekolah uh..





YOU ROCK LA MAKSU!!



SHORT AND SIMPLE:
kawan imah kena buat test balik..
imah???



8 comments:

..hizamirahim.. said...

sabar.
lame2 okay la tu.
haha.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam\
apasusah,ko senyum aje kat mamat jpj tu..mesti paspunya

Cikgu Fikri said...

heheheh..
chaiyok2...
jgn putus asa.. :)

Edy Zaidi said...

jalan kaki je imah...xyah amek lesen...leh kurus..:p

imah said...

hizamirahim: baik.. akan sentiasa sabar ^^

tq drop by my blog ^^

imah said...

brutalsolo: ala.. malas la nak senyum.. kenyit mata boleh??

imah said...

cikgufikri: selagi xde lesen, selagi itu xakan putus asa.. ^^ ahah

imah said...

abg edy: kalo abg edy yang jadi driver imah, i will consider it =P hahaha