Tuesday, August 23, 2011

diari ramadhan: malu bertanya tak dapat balik.

24th august 2011


i`m enjoy riding my bapak punya tenggiling besi this morning .. *mata ke atas tangan di bahu*

jadah mendenye aku termasuk line ke mont kiara pagi tadi??



safely arrived home.. pfffft - -'


short and simple:


terima kasih daun keladi:
tahun depan bagi lagi ^^

abg2 kakak2 ^^

bagi kad raya..

18 comments:

Edy Zaidi said...

sape mamat ensem kat sebelah kiri pakai baju turquoise tu imah?

thanks sudi tepek kat blog...sayang imah...selamat hari raa yer...:)

eqbalzack said...

wahhh, imah dah gantung kad raya abg eq kat blog...toceh2!! nnt kalau jumpa kat UPM sila salam abg eq kalau nak duit raya ye...hehe

kocix! said...

aku nak kad raye dari imah!

hahaha

imah said...

abg edy: ntah la.. imah pon xknl.. hahaha.. sama-sama kasih ^^ selamat hari raaaayaaa jugak ^^..

p/s: tinggalkan imah duit raya atas peti ais ea .. hahahha

imah said...

abg eq: hehe.. dah gantung lama da.. ala.. abg eq tak yah susah-susah.. bank in kan je duit raya untuk imah.. hahahah

imah said...

kocix: kad raya xde la~~ ucapan raya ade la..

SELAMAT HARI RAYA BUTA KOCIX !!

HAHAH.. ok tak??

Pendamba Mawar said...

motif??

imah said...

pendamba: critical thinking 4 you ^^

gadizgula said...

haha...confuse!

p/s: penutup tu comel mcm tuan die x?

imah said...

kak mell: xpernah jumpe face to face.. so xtahu la cute ke tak ^^ hehehe boleh??

gadizgula said...

nanti kita jumpe ok! tp akak x pretty pon.. hahaha

imah said...

kak mell: wah!!! asyikkk!! boleh3.. ala kak.. kita pon xde la handsome mane ^^ heheh

Lawsonia said...

imah,nak kad raya plzzzzzzzzzzz....hahaha

NaniE said...

eh eh byk nya dpt kad raya..nak buat tuk imah gakla..haha

Ana Ghazali said...

heehe...nak kad raya jugak...^_^

imah said...

kak tikaleh: sepatutnya, saya yang mintak.. tapi saya nak mintak nih:


aaaakaak!! mau duit raya ^^! heheh

imah said...

kak nanie: nak nak nak!! imah nak lip lap lip lap sekali ea kak ^^ heheh

imah said...

ana: sorry la dear.. kad raya tak de.. ucapan untuk raya ade la ^^

SELAMATT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI!! MAAF ZAHIR DAN BATIN.. huhuh.. boleh??