Monday, August 22, 2011

diari ramadhan: rezeki bulan ini.

23rd august 2011

ahaks!! *gelak tutup mulut*

actually hari ini ingat tak nak update..

tapi:

rutin setiap pagi kalo aku ade kat rumah:

menghantar si nina pegi sekolah pakai tenggiling besi bapak aku..

tak sia-sia pagi tadi lepas keje `sambilewa' aku merempit pegi menara telekom.. nak top up internet aku kaedahnya..

dan dan dan..





senarai ke ompek boles.. *klik untuk clean n clear* terima kasih den ucapkan kepada tuan belog: encik kacak-luar-kacak-dalam-tak-tahu.. hehehe *klik pada tuan belog untuk ke belog encik kacak*


baca sampai bawah.. then ade lagi.. top 10 plak.. xpe.. ade rezeki alhamdulillah la an.. kalo xde: masya allah..

so, nak g pilih gambar ganas-ganas..

and lets pray for me to get the place in top 10..

tq ^^




8 comments:

kocix! said...

ni main ape ni?

imah said...

kocix: main police entry ^^ hnehehe.. xde la..contest ja pon ^^

zarazueyin said...

selamat hari raya imah
maaf zahir batin :)
http://zarazueyins.blogspot.com/2011/08/selamat-hari-raya-aidilfitri.html

Edy Zaidi said...

gapo dio tu?

imah said...

kak zara: tq.. imah pon sama.. maaf zahir batin.. semoga raya yang bermakna bersama keluarga ^^ hehehe

imah said...

abg edy: contest nak header free ^^ hehehe

Heidi Shafiq said...

wah.. :D

imah said...

heidi syafiq: wah wah wah ^^ heheh